up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Black Friday

Denne Black Friday 2021 på Xtremeinn kommer til å bli legendarisk.

Begynn å bli klar for Black Friday 2021 i vår Xtremeinn -butikk. Vi holder en feiring av de mest kjente tilbudene i verden med de beste rabattene, slik at du kan forutse julehandelen. Så, for å kjøpe utstyr for ekstremsport som å trene skøyter, skateboard eller vannsport velger du våre Black Friday -tilbud. Hvis du liker sterke følelser, kan du oppdage et stort utvalg utstyr for ekstremsport i butikken vår.

Fra ditt eget hjem kan du se deg godt rundt i Xtremeinn -butikken og få de beste surfeklærne, beskyttelse for å føle deg trygg, gjenopprettingsmateriale for ekstremsport og alt du trenger av toppmerker hvis styrke og holdbarhet er garantert.

Hva er Black Friday?

Black Friday er kjent som dagen da tusenvis av butikker og bedrifter i mange land rundt om i verden (opprinnelig USA) senker prisene sine slik at millioner av kunder kan kjøpe alt de vil ha til utrolige priser og klar for jul med flotte gaver. Vet du hva du vil kjøpe denne Black Friday ? Finn alt du trenger i Xtremeinn !

Når er Black Friday?

Neste Black Friday vil være 26. november. Denne flotte dagen finner sted hvert år dagen etter Thanksgiving i USA. I Xtremeinn forlenger vi den til Cyber ​​​​Mandag , og den starter fra fredag ​​19. november.

Dra nytte av flotte rabatter på Black Friday i vårt brede utvalg av produkter som vi har tilberedt i Xtremeinn slik at du lar deg rive med av ønsket om å kjøpe det du trenger det meste for å fullføre og nå målene dine i favorittsporten din.

Dra nytte av de utrolige Black Friday-tilbudene og gjør deg klar til jul , shopping til partneren din, barnet, niesen eller nevøen, foreldre eller venner eller andre kjære.

Black Friday´s historie

Det er flere teorier som beskriver den sanne opprinnelsen til Black Friday. En av dem sier at begrepet «Black Friday» ble brukt for første gang 24. september 1869, på grunn av den økonomiske kollapsen forårsaket av Jay Gould og Jim Fisk, som førte til de konkursrammede hundrevis av selskaper på Wall Street.

Et århundre senere blokkerte byen Philadelphia trafikken med julehandel etter Thanksgiving, med dette begrepet som refererte til kaoset i byen. Dette er historien som kanskje mest ligner den nåværende ånden til Black Friday. The New York Times opprettet begrepet i 1975, for å beskrive det samme scenariet som ble utløst av salg i New York etter Thanksgiving. takk.

Derfor er det ingen eksakt dato for når Black Friday begynte , men tradisjonen har fortsatt i mer enn 50 år i USA, og mange land rundt om i verden har også tatt i bruk datoen. kunder og øke salget. I Spania var det Apple som startet disse salgene i 2010, men siden 2012 har også hundrevis av fysiske og virtuelle butikker blitt med på denne feiringen. Hos Xtremeinn deltar vi også i denne feiringen med mange utrolige tilbud.

Cyber Monday 2021

Ifølge legenden kan det ikke være en god Black Friday uten en Cyber ​​​​Monday. Og hvis du ikke trodde en hel uke var nok, kommer Cyber Monday også med sine utrolige rabatter, i tilfelle du trenger å ta igjen tapt tid. Opprinnelsen til Cyber ​​​​Monday går tilbake til 2005 i USA, da virtuelle butikker eller e-handelsbutikker ønsket å øke salget på Internett med imponerende rabatter. Cyber ​​​​mandag 2021 vil bli feiret 29. november , så du kan navigere til Xtremeinn og finne de beste tilbudene.

clouse menu Lukk