up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

GoPro

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

plus
  • Play videoGoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

Produktbeskrivelse GoPro Sportsman

Gopro Sportsman Mount er det ideelle alternativet for jakt- og fiskeaktiviteter og andre idretter som paintball og bueskyting, siden det gir en utmerket fangst av bilder fra forskjellige vinkler.

Denne sportskamera-støtten er designet for å være festet til hagler, rifler, pistoler, fiskestenger, buer, paintball hagler, fra 0,4 til 1,0 inches . Den inkluderer en gummipute som beskytter kameraet mot varme. Du kan plassere to kameraer samtidig som du fokuserer i forskjellige retninger og få et større antall bilder og perspektiver. Med Sportsman mount du kan feste ditt GoPro kamera til mange hagle, rifle, pistol, paintball, og airsoft fat 410-8 måle i størrelse.


Tillater enkel fjerning.


Stand til å tåle rekyl uten merkbart skifte posisjon.


Montere GoPro kamera til våpen, fiskestenger og buer ved hjelp av en av disse GoPro Sportsman kamerafester.


Den allsidige monterer er kompatibel med de fleste hagler, rifler, revolvere, airsoft, paintball og pellet våpen, og passer de fleste bow komponenter og fiskestenger med en 0,4 tommer til 1,0 i. diameter.


Du kan montere en eller to kameraer front-vendt og / eller bakovervendt til fange oppslukende opptak fra en rekke vinkler og perspektiver.


De har en ikke-reflekterende, mattte svart finish for å sikre lav synlighet og har varmebestandig, gummiert polstring for å levere et sikkert grep og forhindre marring.


Kompatibilitet med alle GoPro kameraer.


Kjøp nå din GoPro Sportsman for bare 52.99 $. Laget av GoPro Sportsman er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos xtremeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt ekstremsport produkter. Se hele vårt utvalg av Støtter i vår Verktøy avdeling.

Spesifikasjoner GoPro Sportsman

Lys stilling
Farge
Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Dette er den beste kvaliteten, og det er så enkelt å holde kameraet på spydtaksten. og det er det nyeste på markedet 2020 og kan inneholde 2 kameraer i samme tid foran og bak. ;)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up