up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Gul

Gul Code Zero

Gul Code Zero

plus
  • Play videoGul Code Zero
  • Gul Code Zero
  • Gul Code Zero

Gul Code Zero

Produktbeskrivelse Gul Code Zero

G Force er en entry level drakt designet for å få deg i vannet for første gang. Selv med den lave prisen punktet G Force har fortsatt noen imponerende tech; holde varmen med titan 2 foret neopren og vår flatlock søm konstruksjon sikrer holdbarhet. Dersom du ønsker å komme i gang i vannsport på et budsjett så bør dette være første del av pakken.Spesifikasjoner:


Flatlock holdbar søm konstruksjon

Velcro justerbar hals

Smooth Skin bryst og rygg

Titanium 2 foret neopren reflekterer varmen tilbake

POWERTEX knær for fleksibilitet og holdbarhetSpesifikasjoner:


100% D Flex paneler for holdbarhet


Etter omsorg:


Våtdrakt er laget av nøye utvalgte materialer for å gi den beste kombinasjonen av holdbarhet og ytelse. Med riktig omsorg vil du få maksimal levetid for din dress. Skyll alltid drakten etter bruk i rent vann med et mildt rengjøringsmiddel om nødvendig. Vær spesielt oppmerksom på fjerne sand eller fremmedlegemer fra glidelåsen. Vennligst ikke bruk løsemidler eller andre kjemikalier for å fjerne flekker eller merker fra våtdrakt, da dette kan forårsake skade. Ikke tving glidelåser og om mulig få noen til å trekke opp glidelåsen for deg, trekke glidelåser opp ikke over. Beskytt våtdrakt fra skarpe eller slipende gjenstander. Sørg for at drakten er riktig størrelse og ikke trekke endene av ermene eller ben å fjerne.


Gul Code Zero er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos xtremeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Gul Code Zero har den offensielle garanten av merket Gul. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Voks katalog og Rash guards kategori.

Spesifikasjoner Gul Code Zero

Typer av ermer
Farge
Skjønn
Produkttype
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up