up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Gul

Gul Evotherm

Gul Evotherm

plus
  • Play videoGul Evotherm
  • Gul Evotherm
  • Gul Evotherm

Gul Evotherm

Produktbeskrivelse Gul Evotherm

En ypperlig UV skjold som gir deg UPV 50+ solbeskyttelse. 8oz Evotherm stoff med flatlock holdbar søm konstruksjon gir maksimal beskyttelse mot våtdrakt gnir og utslett samt søn Tommel looper for å holde på plass når slitt under en våtdrakt.

Oversikt:

FLATLOCK: søm konstruksjon

8oz Evotherm stoff

UV skjold: UPF 50+ solbeskyttelse

Konstruksjon:

flatlock:

Neopren er slikket sammen og deretter sydd, dette skaper en flat, fleksibel og komfortabel søm. Flatlock sømmer kan identifiseres ved et band av låst tråd på begge sider av våtdrakt, noen ganger ved hjelp av en farget tråd for visuell effekt.

stoffer:

Evotherm

Evotherm er en 8 oz polypropylen, fire veis stretch, Termisk stoff. 93% Nylon 7% elastan den inneholder en fin børstet transporterende indre overflate, som er behagelig og varm mot huden. Evotherm er en Lett, hul fiber, stretch stoff, som fungerer med kroppen din, samtidig som den gir optimal varme gjennom isolasjonen.


Kjøp din Gul Evotherm til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ekstremsport, xtremeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Voks til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Gul Evotherm. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ekstremsport katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Gul Evotherm

Typer av ermer
Farge
Skjønn
Produkttype
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up