up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Gul

Gul Seletøy Utvikling 2 Barn

Gul Seletøy Utvikling 2 Barn

plus
  • Play videoGul Seletøy Utvikling 2 Barn
  • Gul Seletøy Utvikling 2 Barn
  • Gul Seletøy Utvikling 2 Barn

Gul Seletøy Utvikling 2 Barn

Produktbeskrivelse Gul Seletøy Utvikling 2 Barn

Gul Response våtdrakt er en av våre mest populære våtdrakt, og med rette! Denne drakten gir deg fleksibilitet og holdbarhet til en pris som passer de fleste lommebøker. Akkurat som våre toppnivå dresser, Response har X Flex super stretch øvre karosseripaneler som gir deg over 100% stretch. Blindstitched og G Flex forsterket sete og kne sømmer holder deg vanntett og varm.

spesifikasjoner:

X FLEX: super stretch overkroppen paneler for fleksibilitet og bevegelsesfrihet

D Flex: holdbare lavere kroppen paneler

Non petroleumsbasert neopren

Blindstitched og kritisk tapet

G fl ex tape: forsterket ben og skrittsømmene

ABS aqua barriere: Bryst zip entry system

Mesh tilbake for å hindre vindavkjøling

Titanium 2: foret neopren re fl ekterer varme tilbake

POWERTEX: knær for fleksibilitet og holdbarhet

PK glidelås med metall avtrekker

Etter omsorg:

Våtdrakt er laget av nøye utvalgte materialer for å gi den beste kombinasjonen av holdbarhet og ytelse. Med riktig omsorg vil du få maksimal levetid for din dress. Skyll alltid drakten etter bruk i rent vann med et mildt rengjøringsmiddel om nødvendig. Vær spesielt oppmerksom på fjerne sand eller fremmedlegemer fra glidelåsen. Vennligst ikke bruk løsemidler eller andre kjemikalier for å fjerne flekker eller merker fra våtdrakt, da dette kan forårsake skade. Ikke tving glidelåser og om mulig få noen til å trekke opp glidelåsen for deg, trekke glidelåser opp ikke over. Beskytt våtdrakt fra skarpe eller slipende gjenstander. Sørg for at drakten er riktig størrelse og ikke trekke endene av ermene eller ben å fjerne.


Med Gul Seletøy Utvikling 2 Barn, det garanterer det beste ekstremsport utstyr. I tillegg til xtremeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din ekstremsport butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Gul. Vårt team av ekstremsport eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Voks tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Gul Seletøy Utvikling 2 Barn

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up