up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen

Helly hansen Launch

Helly hansen Launch

Helly hansen Launch

Helly hansen Launch

plus
  • Play videoHelly hansen Launch
  • Helly hansen Launch
  • Helly hansen Launch
  • Helly hansen Launch
  • Helly hansen Launch

Helly Hansen Launch

Produktbeskrivelse Helly hansen Launch

Vi presenterer den nye LAUNCH redningsjakken , den passer perfekt for menn og kvinner. Den er designet for å gi oppdrift til enhver tid. Det brede snittet gir bevegelsesfrihet og større ytelse i vannet.

Den har selestropper eller spenner for økt sikkerhet. Du kan bruke den med en sele i livet eller festet til setet på båten. Den har en glidelås på siden som lar deg bruke den enkelt. Den er vannavstøtende og superpustende. Den er sterk og holdbar. Produsentens logo er trykt på fremsiden av vesten. En oppdrift hjelpemiddel designet for maksimal ytelse og bevegelsesfrihet når du bruker et sete eller midje sele. Sele kutte ut for å gi bedre rom for en sele krok og designet med se gjennom lomme for identifikasjon plackard ideelt med bruk i seiling klubber og kurs. Den lave bulk og fordeling av oppdriften til den øvre del av kroppen muliggjøre maksimal bevegelse og smidighet. Side glidelås for enkel oppføring.

Egenskaper:

Skjær ut for sele bruk

EN ISO 12402 5 sertifisert

50N oppdrift

Harness festeremmer

lav bulk

Side zip oppføring

Frontlomme lomme~~POS=HEADCOMP

Tilbake ID lomme


I tillegg Helly hansen i Launch kategorien Beskyttelse fra din nett ekstremsport butikk kan du finne andre produkter relatert med Vester. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Helly hansen hos xtremeinn vil du finne et stort variasjon av ekstremsport produkter som også kan interessere deg. Helly hansen er fokusert på innovasjon og forbedre ekstremsport opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Helly hansen Launch

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up