up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Helly hansen

Helly hansen Navigare Comfort

Helly hansen Navigare Comfort

Helly hansen Navigare Comfort

plus
  • Play videoHelly hansen Navigare Comfort
  • Helly hansen Navigare Comfort
  • Helly hansen Navigare Comfort
  • Helly hansen Navigare Comfort

Helly Hansen Navigare Comfort

Produktbeskrivelse Helly hansen Navigare Comfort

Hvis du leter etter det perfekte redskapet for å utforske det barske havet, er den nye NAVIGARE COMFORT redningsvesten veldig trygg og komfortabel. Utformingen gjør at du har bred sikt for navigering.

Den er designet for personer fra 30 til 40 kg. Den har en stropp på skrittnivået for å gi større sikkerhet. Inkluderer en fløyte i tilfelle du er i en farlig situasjon. Internt er den laget av mykt og behagelig skum.

Den har reflekterende detaljer for større sikkerhet og synlighet. Det er et plagg med ISO-sertifisering som garanterer produktets ekthet og pålitelighet.
Super-myk og behagelig hi-vis redningsvest for båtliv og seiling. Minimum 100N oppdrift til å holde deg trygg.Funksjoner:


- ISO 12402-sertifisert


- Mykt skum med lukkede celler


- Minimum 100N oppdrift for 60-90kg


- Crouch stropp


- Whistle


- Reflekterende elementer


- Anatomisk kuttet paneler


Hos xtremeinn, viser vi alle egenskapene til Helly hansen Navigare Comfort. I vår ekstremsport butikk kan du finne forskjellige størrelser av Helly hansen Navigare Comfort. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Helly hansen Navigare Comfort og dra nytte fra våre andre tilbud av ekstremsport utstyr.

Spesifikasjoner Helly hansen Navigare Comfort

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God redningsvest

-

Hei vi er en Fam. på 6 stk. far mor og 4 barn i aldersgruppen 5 - 8- 11- 14 år Vi kan på det sterkeste anbefale denne type Redningsvesten i fra Hely Hansen Vi stole ikke på den oppblåsbare varianten av Redningsvesten. Heller ikke den vanlige flyttevesten. Grunnen er at den oppblåsbare varianten har sviktet i flere anledninger for oss. og flyttevesten har ikke nok oppdrift og en kan lett skli ut av dies vestene. Dermed er kun denne redningsvesten som funger for oss alle sammen i fam. både store og små bruke denne redningsvesten. nå vi er i båt. og nå det er naturlig å bruke Redningsvest Ellers. Vi har både store og små sklie og rammet på vann flere gange med redningsvesten på unner båtrute, fisking,Lek ex setra. Og vesten den fungere utmerket. Vi bade Teste Redningsvesten flere gange i året i Vannet for å bli kjent med Fusjonen til Vesten og hvordan den fungere i vannet slik at en ikke bli overasket nå uhellet er ute og en har Behov for vesten. Det er viktig å følge Bruksanvisning nå det gjeller hvordan vesten skal festet. med stopper og glidelås, beltet, snorer Ex setra. Hvis du gjør funger vesten optimalt Hvis ikke fungere den ikke som den skal Dette er testet det. Du har en vest du kan stole på og ved riktig oppbevaring og bruk har du en vest i mage mange år

Redningsvest

-

Dette er en god vest. og kan anbefales på det varmeste. Den er god og komfortabel og ha på og bruke både på stor og liten. Helle familiene bruke denne type redningsvest. Jeg Vi stole ikke på den Oppblåsbare vesten noen av oss. og ikke de vaneligge flyttevestene heller . siden de lett kan skli ut av og plingene Dermed er den Redningsvesen den som vi stole på og kan anbefales på det varmeste. den er i daglige bruk nå en er på sjøen og vand. En har sklidd ramlet på vann med vesten og den fungere som den skal. Helle farm. testet vestene i Vannet flere gangen i Året Dett anbefales på det varmeste for å bli vant med hvordan vesten fungere. Det er viktig å Følge bruksanvisningen nå det gjeller hvordan vesten skal taes på og festtest for at den skal fungerer optimalt .

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up