up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe 1.5 Mm Neopren

Jobe 1.5 Mm Neopren

Jobe 1.5 Mm Neopren

plus
  • Play videoJobe 1.5 Mm Neopren
  • Jobe 1.5 Mm Neopren
  • Jobe 1.5 Mm Neopren
  • Jobe 1.5 Mm Neopren

Jobe 1.5 Mm Neopren

Produktbeskrivelse Jobe 1.5 Mm Neopren

Vi vet at du alltid se bra ut i vårt syn særlig på vannet. Vi vil at du skal overraske publikum. Denne nydelige toppen har en søt design som er laget av de mest avanserte materialer for å gi den nødvendige varme og bevegelsesfrihet.

spesifikasjoner:

15mm: Vår 1,5 mm neopren er designet for å være tynn og lett og samtidig beholde varmen i løpet av en mildt kjølig økt.

Nuclear: Vår mesterverk. Dette er vår mest komfortable drakt laget av 100% Nuclear Flex neopren og designet for å gi maksimal bevegelsesfrihet.

COMF Lock: En komfortabel sting konstruksjon som doesnt irritere huden din og super sterke og holdbare.


Tenker du på og kjøpe Jobe 1.5 Mm Neopren? Dette er en av stjerneproduktene hos xtremeinn, nett ekstremsport butikken. Prisen er 51.99 $, begrenset tid! Hos xtremeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Jobe til den beste prisen. Alle våre ekstremsport produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Jobe 1.5 Mm Neopren

Tykkelse
Typer av ermer
Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Glidelåsposisjon

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra sele truser, jeg bruker den i mange år, jeg kjøpte og mottok denne nye modellen kjører mai 2019, og jeg er helt fornøyd. endringer sammenlignet med den gamle modellen, forbedret ryggbeskyttelse, krokbeskyttelse, nytt feste

-

Veldig bra sele truser, jeg bruker den i mange år, jeg kjøpte og mottok denne nye modellen kjørt i mai 2019, og jeg er helt fornøyd. Endringer sammenlignet med den gamle modellen, forbedret ryggbeskyttelse, krokbeskyttelse, nytt feste

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up