up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe 3/2 Mm Boston

Jobe 3/2 Mm Boston

Jobe 3/2 Mm Boston

Jobe 3/2 Mm Boston

Jobe 3/2 Mm Boston

Jobe 3/2 Mm Boston

plus
  • Play videoJobe 3/2 Mm Boston
  • Jobe 3/2 Mm Boston
  • Jobe 3/2 Mm Boston
  • Jobe 3/2 Mm Boston
  • Jobe 3/2 Mm Boston
  • Jobe 3/2 Mm Boston
  • Jobe 3/2 Mm Boston

Jobe 3/2 Mm Boston

Produktbeskrivelse Jobe 3/2 Mm Boston

Den beste dress er en våtdrakt. Dette gjør bruk av kjernefysisk flex neopren som gir deg den ultimate følelsen av frihet. Ved siden av det faktum at det bare ser bra, er det inne ultra myk på grunn av en behagelig maskekonstruksjonen. Den ekstra ultra resistent og ultra høy utholdenhet kneputer beskytte knærne mot slitasje. Wow, jeg føler meg bra.

spesifikasjoner:

3.0 / 2.0mm: 3.0mm neopren på bryst og rygg gir deg vår beste beskyttelse mot elementene og den litt tynnere 2.0mm neopren på ben og armer gir maksimal bevegelsesfrihet.

Bubble: Er laget for å hindre vanninntrengning ved å benytte doble eller enkle barrierer som også holde dress i posisjon.

COMF Lock: En komfortabel sting konstruksjon som doesnt irritere huden din og super sterke og holdbare.

Turner: Gymnast Construction er like fleksibel som du kan få! Store ett stykke paneler og minimal bruk av sømmer gir maksimal flex og komfort.

NUCLEAR: Vår mesterverk. Dette er vår mest komfortable drakt laget av 100% Nuclear Flex neopren og designet for å gi maksimal bevegelsesfrihet.

Glidelås bak: Enkel oppføring backzipper. Den opprinnelige!


Hvis du ser etter gode kvalitets Dresser artikler, da vil vårt utvalg av Dresser definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Jobe 3/2 Mm Boston, prisen er 59.99 $ og er tilgjengelig. xtremeinn er det beste alternativet for å kjøpe ekstremsport utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Jobe 3/2 Mm Boston, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Jobe 3/2 Mm Boston

Tykkelse
Typer av ermer
Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Glidelåsposisjon

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up