up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe Addict Forward Tower 2.0

plus
  • Play videoJobe Addict Forward Tower 2.0
  • Jobe Addict Forward Tower 2.0

Jobe Addict Forward Tower 2.0

Produktbeskrivelse Jobe Addict Forward Tower 2.0

Stolt vi presentere vår nye innovasjon: Addict Tower 2.0. Ride bak båten og koble til den sterke fremoverlent 2,5 diameter aluminium rør. Passer båtdekk fra 78inch / 198cm til 106inch / 269cm bredde. Kompatibel med alle Jobe tilbehør kombinert med våre 2,5 tommers klemmer.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør Jobe Addict Forward Tower 2.0 unik. Hvis du er interessert i Jobe Addict Forward Tower 2.0 bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk xtremeinn. Vår omfattende Båt holder kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte ekstremsport aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et xtremeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Jobe Addict Forward Tower 2.0

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up