up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe Addict Led Light Bar

Jobe Addict Led Light Bar

plus
  • Play videoJobe Addict Led Light Bar
  • Jobe Addict Led Light Bar
  • Jobe Addict Led Light Bar

Jobe Addict Led Light Bar

Produktbeskrivelse Jobe Addict Led Light Bar

Lysutgangen på denne LED-lysstangen er ganske enkelt fenomenal, de produserer en masse kjølig hvitt dagslys (6500K), uten gjenstander og fokuserte døde steder. De super effektive reflektorene bruker patentert hybridteknologi som gjør at disse lysene kan kjøre med 93% optisk effektivitet. Hver LED-lysstang består av to rader med høy intensitet CreeLEDs.

Jobe Addict Led Light Bar er et produkt som samsvarer til den Tilbehør og deler kategorien innen Voks utvalget på din ekstremsport butikken, xtremeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av xtremeinn. Hva er fordelene med Jobe Addict Led Light Bar? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ekstremsport.

Spesifikasjoner Jobe Addict Led Light Bar

Farge
Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up