up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe Comfort Boating Junior

Jobe Comfort Boating Junior

Jobe Comfort Boating Junior

plus
  • Play videoJobe Comfort Boating Junior
  • Jobe Comfort Boating Junior
  • Jobe Comfort Boating Junior
  • Jobe Comfort Boating Junior

Jobe Comfort Boating Junior

Produktbeskrivelse Jobe Comfort Boating Junior

Vi tror vannsport handler om sikkerhet! Laget av sterk nylon og lett skum, bryr denne 100N redningsvest for best flyte. Videre er det CE godkjent i henhold til ISO 12402. Med sin reflekterende paneler og ikke tette fløyte, sin perfekt for en uforsiktig dag på vannet. Vesten er utstyrt med krage og skrittstropp.

spesifikasjoner:

100n Iso: 100N redningsvest, CE-godkjent i henhold til ISO 12402,4, med reflekser og en ikke tette fløyte for sikkerhet. Alle versjoner er utstyrt med krage og skrittstropp. Laget av sterk nylon og lett skum.

nylon Stoff: Vestene er laget av heavy duty nylon. Tykkelsen av nylon er angitt i denier (D). Et høyere tall betyr tykkere, tyngre og sterkere nylon.

PE-skum: Lys skum som er laget av vår signatur legge opp.


Velkommen til våre Jobe Comfort Boating Junior spesialtilbud! Tenk på xtremeinn når du ønsker å fornye dine ekstremsport materialer. xtremeinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Jobe så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Beskyttelse.

Spesifikasjoner Jobe Comfort Boating Junior

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up