up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe
360

Jobe EVO Binding Pair

plus
  • 360Jobe EVO Binding Pair
  • Play videoJobe EVO Binding Pair
  • Jobe EVO Binding Pair

Jobe EVO Binding Pair

Produktbeskrivelse Jobe EVO Binding Pair

Den Jobe EVO modulære binding inkludert en slank bindende alt tilpasses dine likings. Matche dem med joggesko og hud og voilà: evolusjon. Modularitet kommer med viktige fordeler som en midtmontert konfigurasjon som gir direkte kontroll, null hæl heis og flex kontroll. Bevæpnet med en minimert foten til å gå ombord ratio og airbag til å absorbere harde slag på vannet. Gir det fjærlett følelse. Bli med evolusjon. Ikke bare bedre, det er spill i endring.

spesifikasjoner:

direkte kontroll: Bevegelsen av rytteren overføres direkte til brettet, slik at responstiden reduseres. Dette fører til at rytteren å være i full kontroll over hans / hennes sport.


Kjenner du alle funksjonene til Jobe EVO Binding Pair? Hos xtremeinn velger vi ekstremsport artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Voks artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Støvler og bindinger kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Jobe er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av ekstremsport ekspertene!

Spesifikasjoner Jobe EVO Binding Pair

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up