up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe EVO Binding Pair

plus
  • Play videoJobe EVO Binding Pair
  • Jobe EVO Binding Pair

Jobe EVO Binding Pair

Produktbeskrivelse Jobe EVO Binding Pair

Den Jobe EVO modulære binding inkludert en slank bindende alt tilpasses dine likings. Matche dem med joggesko og hud og voilà: evolusjon. Modularitet kommer med viktige fordeler som en midtmontert konfigurasjon som gir direkte kontroll, null hæl heis og flex kontroll. Bevæpnet med en minimert foten til å gå ombord ratio og airbag til å absorbere harde slag på vannet. Gir det fjærlett følelse. Bli med evolusjon. Ikke bare bedre, det er spill i endring.

spesifikasjoner:

Direkte kontroll: Bevegelsen av rytteren overføres direkte til styret, slik at responstiden blir redusert. Dette fører til at rytteren å være i full kontroll over hans / hennes sport.


Jobe EVO Binding Pair er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos xtremeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Jobe EVO Binding Pair har den offensielle garanten av merket Jobe. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Voks katalog og Støvler og bindinger kategori.

Spesifikasjoner Jobe EVO Binding Pair

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up