up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe EVO Binding

plus
  • Play videoJobe EVO Binding
  • Jobe EVO Binding

Jobe EVO Binding

Produktbeskrivelse Jobe EVO Binding

EVO kort for utvikling kan defineres som en gradvis og progressiv prosess hvor noe endres til et annet og generelt bedre form. Omfattende forskning og utvikling av Jobes erfarne utviklere ned til minste detalj fører til en av de mest innovative produktlanseringer i kjølvannet scenen oppdatert.

Den Jobe EVO er et modulært Binding inkludert en slank, komfortabelt og unikt sneaker, innbinding og huden alt tilpasses dine likings. Modularitet kommer med viktige fordeler som en midtmontert konfigurasjon som gir direkte kontroll, null hæl heis og flex kontroll. På grunn av den sentrert montering av EVO er bare kompatibel med Jobe styrene har en sekskant innsatser. Den Jobe EVO er ikke bare bedre, det er spillet endring.

Selvfølgelig EVO bindende kan ikke gå uten det er hud og sneaker. Ta en titt på samlingen og lage din egen stil! Klikk på størrelse tidsplan knappen for mix & match bordet for å sikre at du bestille alt i riktig størrelse og dine EVO deler passer perfekt.

Egenskaper:

Direkte Cntrl:

Bevegelsen av rytteren overføres direkte til styret, slik at responstiden blir redusert. Dette fører til at rytteren å være i full kontroll over hans / hennes sport.


Akkurat nå er produktet Jobe EVO Binding på lager hos xtremeinn. Finn ut hvilken andre ekstremsport produkter merketJobe har i din nett ekstremsport butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Støvler og bindinger modeller. På xtremeinn lager vi de nyeste stiler og design av Voks. Bla gjennom vårt utvalg og finne ekstremsport artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Jobe EVO Binding

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up