up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe
360

Jobe EVO Darwin Sneaker

plus
  • 360Jobe EVO Darwin Sneaker
  • Play videoJobe EVO Darwin Sneaker
  • Jobe EVO Darwin Sneaker

Jobe EVO Darwin Sneaker

Produktbeskrivelse Jobe EVO Darwin Sneaker

Vi introduserer vårt nyeste Darwin sneaker å kombinere med hud og binding.This sneaker håndheves med en stivere støttende akterstag for den ultimate følelsen av kontroll over brettet. Den har en spesiallaget innersåle som støtter foten akkurat var du vil den skal være. Det absorberer støt på grunn av skreddersydde innersåle. Yttersålen er laget av en blanding av EVA og gummi. Mens EVA absorberer støt og gir en høy grad av komfort, gummiputene gi deg maksimalt grep i alle situasjoner. Kort sagt: den ultimate komfort på vannet.

spesifikasjoner:

STIFF Layup: The akterstag av denne sneaker er middels stiv og lar deg gjøre trekk du aldri gjorde før. Hvis du foretrekker en løs følelse, er dette ditt valg.

CSTM innersåle: Den sneaker har en skreddersydde innersåle som støtter foten akkurat der det trengs. God støtte gjør at kroppen kan absorbere støt og maksimerer følelsen av kontroll over brettet.

CSTM yttersåle: Yttersålen er laget av en kombinasjon av EVA og gummi. EVA absorberer støt og gir et høyt nivå av komfort mens gummiputene gi deg maksimalt grep på overflater alle slag.


Ikke vent lenger og kjøpe Jobe EVO Darwin Sneaker! Hos xtremeinn, alle våre Voks produkter har full produsentgaranti på merket Jobe. Kjøpe i vår ekstremsport butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår ekstremsport samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Jobe EVO Darwin Sneaker så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Jobe EVO Darwin Sneaker

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up