up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe
360

Jobe EVO Skins Pair

plus
  • 360Jobe EVO Skins Pair
  • Play videoJobe EVO Skins Pair
  • Jobe EVO Skins Pair

Jobe EVO Skins Pair

Produktbeskrivelse Jobe EVO Skins Pair

Den Jobe EVO er et modulært bindende inkludert en slank, komfortabel og unik huden alt tilpasses dine likings. Kombiner dem med en sneaker og bindende og voilà: evolusjon. En hud laget fleksibel TPU til garantert deg en sikker passform mellom binding og board.The innsiden består av en 5mm grippy EVA lag for å beskytte skoene i alle faser samtidig tilby deg grep og kontroll. Ikke bare bedre, men spillet endring. Bli med evolusjon.

spesifikasjoner:

Perfekt passform: Den fleksible huden med myke inni lag sørger for at ingen horisontal eller vertikal bevegelse mulig hva resulterer i en perfekt tilpasning av sneaker i bindingen.


Jobe EVO Skins Pair er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Jobe EVO Skins Pair fra din nett ekstremsport butikk xtremeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos xtremeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av ekstremsport utstyr fra merket Jobe.

Spesifikasjoner Jobe EVO Skins Pair

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up