up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe Evo Skins

plus
  • Play videoJobe Evo Skins
  • Jobe Evo Skins

Jobe Evo Skins

Produktbeskrivelse Jobe Evo Skins

EVO kort for utvikling kan defineres som en gradvis og progressiv prosess hvor noe endres til et annet og generelt bedre form. Omfattende forskning og utvikling av Jobes erfarne utviklere ned til minste detalj fører til en av de mest innovative produktlanseringer i kjølvannet scenen oppdatert.

Den Jobe EVO er et modulært Binding inkludert en slank, komfortabelt og unikt sneaker, innbinding og huden alt tilpasses dine likings. Modularitet kommer med viktige fordeler som en midtmontert konfigurasjon som gir direkte kontroll, null hæl heis og flex kontroll. På grunn av den sentrert montering av EVO er bare kompatibel med Jobe styrene har en sekskant innsatser. Den Jobe EVO er ikke bare bedre, det er spillet endring.

Selvfølgelig EVO huden kan ikke gå uten det er bindende og sneaker. Ta en titt på samlingen og lage din egen stil! Klikk på størrelse tidsplan knappen for mix & match bordet for å sikre at du bestille alt i riktig størrelse og dine EVO deler passer perfekt.

Egenskaper:

Passer perfekt:

Den fleksible huden med myke inni lag sørger for at ingen horisontal eller vertikal bevegelse mulig hva resulterer i en perfekt passform av sneaker i bindingen.


Liker du Jobe Evo Skins? Gå inn på vår ekstremsport seksjon og oppdage et stort utvalg av Voks produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at ekstremsport produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Voks finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Jobe Evo Skins

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flotte støvler

-

utmerket det jeg var ute etter

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up