up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe Extreme Mirror

Jobe Extreme Mirror

plus
  • Play videoJobe Extreme Mirror
  • Jobe Extreme Mirror
  • Jobe Extreme Mirror

Jobe Extreme Mirror

Produktbeskrivelse Jobe Extreme Mirror

Dette speilet passer frontrute rammer fra 3/8 (10 mm) til en 1/4 (32 mm). Det er et multi-linse speil med en stasjonær og to justerbare linser. Ballen & socket spenning justeringsknappen holder speilet på plass. Holderen monteres til både rektangulære og runde frontrute rammer fra 3/8 (10 mm) til en 1/4 (32 mm) og dens ment til å bli installert like over eller under frontruten.

Ønsker du og kjøpe Jobe Extreme Mirror? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Båt holder hos nett ekstremsport butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste ekstremsport produkter, som er tilpasset dine behov på xtremeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Carriers tilbud.

Spesifikasjoner Jobe Extreme Mirror

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up