up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Jobe

Jobe Toronto 2 Mm

Jobe Toronto 2 Mm

Jobe Toronto 2 Mm

plus
  • Play videoJobe Toronto 2 Mm
  • Jobe Toronto 2 Mm
  • Jobe Toronto 2 Mm
  • Jobe Toronto 2 Mm

Jobe Toronto 2 Mm

Produktbeskrivelse Jobe Toronto 2 Mm

Vi designet Toronto Long John med en enkel inngang med borrelås på skuldrene for disse varmere dager. Vi har lagt noen nyvinninger som 100% Nuclear Flex teknologi for den ultimate følelsen av frihet i bevegelse. Vi tilsatte paneler med perforert neopren på baksiden av knærne, som har en spyling og avkjølende effekt. På toppen av det, brukte vi en comfotable sting for at overraskelse behagelig følelse du leter etter på vannet.

spesifikasjoner:

NUCLEAR: Vår mesterverk. Dette er vår mest komfortable drakt laget av 100% Nuclear Flex neopren og designet for å gi maksimal bevegelsesfrihet.

Flush: Paneler med aquaflush neopren: perforert neopren, som har en vann spyling og kjølende effekt.

Turner: Gymnast Construction er like fleksibel som du kan få! Store ett stykke paneler og minimal bruk av sømmer gir maksimal flex og komfort.

COMF Lock: En komfortabel sting konstruksjon som doesnt irritere huden din og super sterke og holdbare.

ATOM KNEE: Denne ultra resistent og ultra høy utholdenhet kneputen er utformet for å holde våtdrakt vare i mange år. Denne teknologien er utviklet for ekstrem bevegelighet og fleksibilitet med ekstra polstring fra den opprinnelige Atomic Knee.


Ønsker og kjøpe Jobe Toronto 2 Mm? Ingen videre søking er nødvendig! xtremeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Dresser modeller. Oppdag våre nye Voks kampanjer på xtremeinn. Laget av Jobe, kommer dette Dresser produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Jobe Toronto 2 Mm

Tykkelse
Typer av ermer
Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Glidelåsposisjon

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Neopren jumpsuit

-

Veldig bra kombi er verdt mye dyrere

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up