`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Krf

Krf Diamond

  • Krf Diamond
  • Krf Diamond
  • Krf Diamond

Krf Diamond

Produktbeskrivelse Krf Diamond

Justerbar Inline Skate i Størrelser: SML, hver i 4 størrelser, fitness type, med mikrometrisk ankel lukning og snørebånd + Velcro i foten for en perfekt passform, i tillegg til å ha en ergonomisk oppstart og komfortabel og kul takket være Air system Flow, High Impact PP Guide, 84A hjul for glatt glid, pluss ABEC 5-lagre og PPH-guide, ABEC 5, 84A, skate, linje, diamant, TPR-bremse, luftstrøm. Alt dette er kombinert med en vakker design som gjør den til et ideelt skateboard.

Akkurat nå er produktet Krf Diamond på lager hos xtremeinn. Finn ut hvilken andre ekstremsport produkter merketKrf har i din nett ekstremsport butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Skøyter modeller. På xtremeinn lager vi de nyeste stiler og design av Vannsko. Bla gjennom vårt utvalg og finne ekstremsport artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Krf Diamond

Skjønn
Alder
Skøyter
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk