`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Krf

Krf Diamond

  • Krf Diamond
  • Krf Diamond
  • Krf Diamond

Krf Diamond

Produktbeskrivelse Krf Diamond

Justerbar Inline Skate i Størrelser: SML, hver i 4 størrelser, fitness type, med mikrometrisk ankel lukning og snørebånd + Velcro i foten for en perfekt passform, i tillegg til å ha en ergonomisk oppstart og komfortabel og kul takket være Air system Flow, High Impact PP Guide, 84A hjul for glatt glid, pluss ABEC 5-lagre og PPH-guide, ABEC 5, 84A, skate, linje, diamant, TPR-bremse, luftstrøm. Alt dette er kombinert med en vakker design som gjør den til et ideelt skateboard.

Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen ekstremsport utstyr, oppdag xtremeinn. Som Krf autorisert forhandler har alle våre ekstremsport produkter full produsentgaranti av Krf. Velg en av våre Vannsko kategorier og oppdag utvalget av Vannsko produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Krf Diamond

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Skøyter
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk