up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lalizas

Lalizas Automatisk ISO Delta 150N

plus
  • Play videoLalizas Automatisk ISO Delta 150N
  • Lalizas Automatisk ISO Delta 150N

Lalizas Automatisk ISO Delta 150N

Produktbeskrivelse Lalizas Automatisk ISO Delta 150N

Ingen sele

Lalizas ISO 12402 3, beltepakke ISO Delta 150N oppblåsbare redningsvester, oppfyller de nyeste ISO 12402 3 spesifikasjonene for optimal sikkerhet mens du er om bord. De har ett kammer som kan blåses opp via en Lalizas manuell (71109) eller automatisk (71201) betjeningshode (20220, sertifisert i henhold til ISO 12402 7) og har oralt oppblåsningsrør, med Lalizas svarte ventiler (20610, sertifisert

per ISO 12402 7).

Den oppblåsbare blæren, som er laget av High Visibility Yellow-stoff, er brettet til en nylonvalise med borrelåslukking, og den er også utstyrt med Lalizas-refleksbånd (70180) og fløyte (70010, sertifisert i henhold til ISO 12402 7 & 8). ISO Delta brukervennlige redningsvester gir maksimal sikkerhet, takket være deres raske oppblåsingsevne, selv ved veldig lave temperaturer.

Ideell for alle skip, spesielt de små der det er begrenset lagringsplass. De er utstyrt med løftesløyfe for lettere redning.


Lalizas Automatisk ISO Delta 150N har Lalizas offisiell garanti fra produsent. Som en Lalizas offisiell forhandler er alle våre tilbud ekstremsport artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I xtremeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Beskyttelse produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Vester artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Lalizas Automatisk ISO Delta 150N

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up