up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lalizas

Lalizas Chico 100N

plus
  • Play videoLalizas Chico 100N
  • Lalizas Chico 100N

Lalizas Chico 100N

Produktbeskrivelse Lalizas Chico 100N

Chico 100NT redningsvest gir en forbedret passform og maksimal sikkerhet. En stor flytekragen støtter barn hodet, mens den lille størrelsen har også et stoff pampers og skrittstropp for større sikkerhet. Dens skum distribusjon gir rask tur og ansikt ordentlig ut av vannet. Det inkluderer en webbing lås, fløyte, plast zip og SOLAS retro refleks.

En ende tau med plastknapp er satt til slutten av hver redningsvest for justerbar seg. Godkjent til de nyeste europeiske standardene for 100 Newton redningsvester, ISO 12402 4. Alle råvarene er sertifisert i henhold til ISO 12402 7 og ISO 12402 8, for høyere styrke, kvalitet og holdbarhet.


Hva synes du om å finne Lalizas Chico 100N med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår ekstremsport butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Lalizas. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

Spesifikasjoner Lalizas Chico 100N

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (16)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lazilas chico baby 100 n

-

Alt ok, rask frakt

Redningsvest

-

Rask levering, veldig god valuta for pengene

100n chico redningsvest

-

godt mottatt i tide, gode kvaliteter av produktet vi prøvde det i helgen i kajakk med vår lille sønn ingen bekymringer. Ellers holder det veldig varmt og du må ha på deg en t-skjorte under fordi det kan være litt irriterende, men bra valuta for pengene

Chafing, komfort, størrelse

-

Hei, babyen min er et par uker unna bursdagen hans, han veier nesten 10 kg, men når ikke dem, vel, han måtte ta størrelse 10 til 20 kg, ikke sant? Det ville passe ham, eller det ville være til overs, siden hvis jeg tar størrelsen 3 til 10 kg, passer det fortsatt ham. Gni det? Hva er materialet Er det behagelig å ha på seg? Vekten og det, og den grunnleggende mobiliteten i vannet som slik.

våre eksperter svarer

Hei, vi anbefaler å bruke den spesifikke vesten for hver vekt.
Den er laget av plast, så ja, den kan lage noen gnagsår.
Hilsen.

Redningsvest 15-30 kg

-

Redningsvest som beskrevet. Venter på å bli testet av barnebarna mine

Redningsvest

-

Veldig god vest, min 3 år gamle sønn elsket den, og den er perfekt. Den bærer en fløyte og er behagelig

Redningsvest

-

Veldig bra produkt til en veldig rimelig pris!

Lalizas chico

-

Redningsvest som er kjøpt for en 7 måneder gammel jente, estetisk veldig vakker og med utmerket bærbarhet. Seriøs butikk og perfekt forsendelse

Baby liv vest

-

Utmerket og supersnabb frakt

Upåklagelig

-

Endelig en liten vest for min 8 måneder gamle baby.

Lazilas chico baby 100 n

-

Flott produkt ankom i de angitte vilkårene

Godt produkt

-

Veldig bra produkt, til den mest konkurransedyktige prisen jeg har funnet etter et internetsøk. Den har kommet på en mer enn rimelig tid og uten noe problem. Helt anbefalt både for kvalitet og pris

Spørsmål

-

1 siste spørsmål vennligst Kan jeg legge en sikkerhetslinje direkte til denne redningsvesten? Jeg vet at det er et sikkerhetsselealternativ for å feste sikkerhetslinjen med en D-kobling, men pjokket vil ha på deg 100N Chico redningsvest .... kan jeg legge en av dine sikkerhetslinjer direkte til redningsvesten? Mange takk, Kerry

våre eksperter svarer

Hallo igjen! Vesten har ikke D-ring for å kunne koble livlinjen, derfor er sele nødvendig. Med vennlig hilsen,

Spørsmål

-

Hei, Noen spørsmål, vennligst på Lalizas Chico Baby 100N-størrelse på 10-20 kg. 1) Kan jeg spørre om denne redningsvesten ville være den riktige typen 100 vs 150N for en pjokk som går på en båt til sjøs for sikkerhet og komfortabel nok (ikke unødvendig stor) å ha på seg hele tiden på båten? 2) har denne redningsvesten en redningssløyfe på kragen for lett å kunne hente dem opp i vannet? 3) Er det en sikkerhetslinje / krok som man kan bruke til å feste en pjokk til båtskinnen av livjakke for ekstra sikkerhet? Eller noe lignende eller som du foreslår? Mange takk, Kerry

våre eksperter svarer

Hallo!
1) Husk at oppdrift av 150N vester er høyere enn 100N, så det avhenger av hvor de seiler de kan bruke den ene eller den andre.
2) ja det har en cinch.
3) https://www.waveinn.com/nautical-fishing/lalizas-safety-harness/1232157/p
med det:
https://www.waveinn.com/nautical-fishing/lalizas-safety-harness/1232166/p
eller det:
https://www.waveinn.com/nautical-fishing/lalizas-safety-harness/1232165/p
Takk for ditt spørsmål!

Svømming / redningsvest 10-20 kilo

-

Vesten sitter supper på barnet. Designene gjør mye glede mens bruk. Trekanten over Po som er lukket i front, er veldig praktisk og praktisk. For meg, en topp produkt.

5-stjerners

-

det er veldig godt produkt barnet mitt er seks måneder gamle, og det er passe på henne. størrelsen 4 til 10 kg

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up