up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lalizas

Lalizas Delta 150N Manual ISO

plus
  • Play videoLalizas Delta 150N Manual ISO
  • Lalizas Delta 150N Manual ISO

Lalizas Delta 150N Manual ISO

Produktbeskrivelse Lalizas Delta 150N Manual ISO

Lalizas ISO 12402 3, Belt pakke ISO Delta 150N oppblåsbare redningsvester, i samsvar med den nyeste ISO 12402 tre spesifikasjoner for optimal sikkerhet om bord.


De har ett kammer, som kan blåses opp via en Lalizas anvisningen (71109) eller automatisk (71201) opererer hode 20220, sertifisert i henhold til ISO 12402 7) henholdsvis og bjørn oral inflasjon tube, som omfatter Lalizas sorte ventiler (20 610, sertifisert i henhold til ISO 12402 7) . Den oppblåsbare blære, som er laget av High Visibility Gul stoff, blir kastet inn i en nylon valise med borrelås, og det er også utstyrt med Lalizas retro refleksbånd (70 180) og fløyte (70010, sertifisert i henhold til ISO 12402 7 og 8).


ISO Delta brukervennlige redningsvester gi maksimal sikkerhet, takket være sin raske inflasjon evne, selv ved svært lave temperaturer. Ideell for alle skip, spesielt de små hvor lagringsplass er begrenset. De er utstyrt med løfte loop, for lettere redning.


Lalizas Delta 150N Manual ISO har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Lalizas Delta 150N Manual ISO som du har kjøpt hos xtremeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett ekstremsport butikk oppdage en rekke produkter av merket Lalizas og fullføre din bestilling av ekstremsport produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Lalizas Delta 150N Manual ISO

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up