up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

MTB Hopper

MTB Hopper

Avdelinger

Vannsko

Allt ( MTB Hopper )

Om MTB Hopper

MTB HOPPER-ideen ble født for noen år siden. Den ble designet av syklister som har utallige års erfaring med multidisiplin, og terrengsykling er deres livsstil!

Etter mange prototyper og grovtesting ble MTB HOPPER utgitt, og det er allerede anerkjent av lokale og globale samfunn. Vi tror at vårt produkt bringer opplæring og arrangementer til et annet nivå. På grunn av progressiv geometri er MTB HOPPER perfekt for ditt første hopp, og gir fremdeles mye moro for avanserte ryttere. Hvis det ikke er noen sykkelpark i nærheten, er det bare å komme sammen med noen få venner og sette noen MTB HOPPER i den lokale skogen, bakgården eller et annet sted. Fantasien din er den eneste begrensende faktoren til hva som kan gjøres med MTB HOPPER!

clouse menu Lukk