`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL Polarized

  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Produktbeskrivelse Oakley Flak 2.0 XL Polarized

XL utgaven tilbyr en standard størrelse ramme med forbedret linse dekning, og hver millimeter av synsvinkel er optimalisert med High Definition Optics i et holdbart ennå lett design som tar ytelse til neste nivå og bringer stil med på turen. Nødvendig utstyr for konkurranse, har Flak 2,0 XL 8.75 base linse for beskyttelse mot sol, vind og støt, og patentert XYZ Optics bevarer klarhet langs hele kurven mens du presse grensene dine med komfort og sikkert grep av Unobtainium. Vi skapte en rekke glass / rammekombinasjoner slik at du kan velge alternativer, inkludert blende kutte strømmen av HDPolarized optikk, balansert lysgjennomstrømning med Iridium linsebelegg, og Prizm linseteknologi som fininnstiller visjon ved å vektlegge farger hvor øyet er mest følsomt for detalj.Spesifikasjoner:


Frame fargen matt grå røyk

Lens farge Prizm veien

Fit standardTeknologi:


8 Base Lens:

Den siden krumningen av våre 8,75 basis objektiver utvider periferien og samtidig gi dekning som forbedrer sidebeskyttelse mot sol, vind og støt.


Unobtainium:

En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.


Prizm Road:

En revolusjonerende linse teknologi som finjusterer visjon for spesifikke idretter og miljøer. Prizm Road linser forbedre veien slik at du kan se hindringer som steiner og jettegryter raskt og føler seg mer trygg mens du rir.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett ekstremsport butikk. Kjøp Oakley Flak 2.0 XL Polarized med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende ekstremsport produkter i Beskyttelse kategorien som kan supplere din bestilling, xtremeinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Skjønn
Alder
Linsekategori
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Utmerket produkt, veldig lett. Det er ikke som å ha nyanser i det hele tatt.

Holdbarhet

-

Holdbarheten av denne modellen objektivet er veldig bra. Polarisert stempel linsen er kult.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk