up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

O´neill wetsuits

O´neill wetsuits Støvler Epic 5 Mm

plus
  • Play videoO´neill wetsuits Støvler Epic 5 Mm
  • O´neill wetsuits Støvler Epic 5 Mm

O´neill Wetsuits Støvler Epic 5 Mm

Produktbeskrivelse O´neill wetsuits Støvler Epic 5 Mm

Den ONeill boot linjen fortsetter å imponere og reflektere fagmessig utformet funksjoner og oppmerksomhet på detaljer du har å komme forvente fra ONeill.spesifikasjoner:


5mm

Lett Fluid skum dobbelt lag

Rund tå

Limt & Blindsticted Seam Construction:

Med blinds søm er treffende navn fordi sømmene bare går frem gjennom neopren. Hvis en dress er blindstitched, er det også limt så det er ingen lekkasje gjennom sømmene. Limt og blind sydd konstruksjonen gir en vanntett søm. En blindstitched Drakten er også tapet i alle områder av overdreven stress. O'Neill eksklusive blinds er Flexloc Stitch som er sterkere og mer fleksibel enn den tradisjonelle blinds og eliminerer rakne i sømmene. Oneills påvist GBS limt og blindstichted søm er dobbelt sydd delvis gjennom overflaten og trippel limt å skape en vanntett søm. Hvis tråden ryker, vil sømmen ikke lekke.


Akkurat nå, O´neill wetsuits Støvler Epic 5 Mm er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos xtremeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Voks katalog og særlig i vår Sokker - stØvler kategori. Vi har en rekke Sokker - stØvler som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner O´neill wetsuits Støvler Epic 5 Mm

Tykkelse
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

gode ankelstøvler

Cruel!

-

Flotte sko som holder det de lover! Veldig fornøyd.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up