up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

O´neill wetsuits

O´neill wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St

plus
  • Play videoO´neill wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St
  • O´neill wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St

O´neill Wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St

Produktbeskrivelse O´neill wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St

O'Neill boot linje reflekterer fagmessig utformet funksjoner og oppmerksomhet på detaljer du har å komme forvente fra O'Neillspesifikasjoner:


2mm

Split tå


Oppdag det store utvalget av ekstremsport produkter fra O´neill wetsuits som vi har på lager til de beste prisene. Hos xtremeinn, din nett ekstremsport butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt O´neill wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner O´neill wetsuits Støvler Superfreak Tropisk St

Tykkelse
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flotte støvletter

-

Veldig behagelig og godt laget. God passform og gode grep. Er veldig glad

Chapos, gode og stramme

-

Noen veldig rettferdige leiligheter og med et utmerket grep. De har den perfekte tykkelsen for å tråkke på steiner og ikke stikke eller skjære deg med pinnsvin, rev og andre

Komfortabelt og relativt lite å være støvletter

-

Komfortabelt og passer godt. De ser kule ut å være støvletter (ikke vinter, men en pause) og spesielt for steiner

Utmerkede vindsurfesko

-

Flott for brettseiling. Jeg har brukt dem i 12 år i året. Nå og da må jeg bytte dem, fordi sålen tydeligvis slites på grunn av sklisikker overflate på brettet.

Det beste for vannsport

-

I årevis har jeg bare hatt på meg disse O-Neill-skoene som har blitt sterkt slitte etter ca 5-6 år og har noen få hull ... er fremdeles å ha på seg, men du må tenke på utskiftninger, så kjøpte en ny . Gummi er veldig robust, korrugeringen er fortsatt bevart selv etter lange strekk over steiner og asfalt. Veldig nyttig, og takket være oppdelingen av stortåen får du veldig høy stabilitet, noe som er veldig viktig spesielt for windsurfing. Ingen sklir i det indre skorrommet. Alle vennene mine som så denne skoen ville ha det samme og kjøpte den også. Så kjedeinfeksjonen). Så, sterkt anbefalt for alle slags aktiviteter i vannet. Tykk gummi utenfor gir utmerket beskyttelse mot kråkeboller. Denne beskyttelsen er populær for Kroatia og andre farvann der de forekommer. Så tydeligere valg gjennom tidene.

Store reef støvler.

-

Komfortabelt og godt grep. Veldig fornøyd.

Kommentar

-

veldig bra produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up