up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Reef
360

Reef Flip Flops Fanning

Reef Flip Flops Fanning

Reef Flip Flops Fanning

Reef Flip Flops Fanning

plus
  • 360Reef Flip Flops Fanning
  • Play videoReef Flip Flops Fanning
  • Reef Flip Flops Fanning
  • Reef Flip Flops Fanning
  • Reef Flip Flops Fanning
  • Reef Flip Flops Fanning

Reef Flip Flops Fanning

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Reef Flip Flops Fanning

Dette er sandal av legendariske tre ganger verdensmester og flerårig pro surfing drivkraft, Mick Fanning den ultimate atle sandal av behagelig vann vennlig syntetisk nubuck øvre. Mick er avhengig av profilerte sprøytestøpt EVA fotseng med anatomisk bue støtte og full 360 graders hæl airbag vedlagt i myk poly med god grunn. Og på moroa avdeling, og har også en kirke nøkkel innebygd i sålen for å åpne din? Brus? etter en surfe eller hengende ved bassenget. Reef Ikon Fiskebein gummi yttersåle. Sandaler av en mester.

Egenskaper:

Syntetisk nubuck øvre

Polstret jersey liner

Formpresset EVA fotseng

360 graders hæl airbag

Fiskebein gummi yttersåle


Hos xtremeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets ekstremsport produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Reef Flip Flops Fanning? Du er heldig siden xtremeinn i Herresko katalogen og Flip flops kategorien tilbyr vi andre ekstremsport produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Reef Flip Flops Fanning

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Oppsiktsvekkende flip flops !!!!!

-

Som alltid superkomfortabel, siden det lille luftkammeret som den bærer og såltypen gjør at den demper slitebanen og du kan gå i lang tid uten å føle noe ubehag i hælen eller på fotsålen. Jeg anbefaler dem 100x100.

Det beste!

-

Veldig bra produkt, motstandsdyktig og holdbar. Disse er komfortable flip-flops. Og mer lil, vi kan åpne noen bokser med tilbehør nedenfor.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up