up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sennheiser

Sennheiser SC 260

plus
  • Play videoSennheiser SC 260
  • Sennheiser SC 260

Sennheiser SC 260

Produktbeskrivelse Sennheiser SC 260

SC 230/260

Circle ™ SC 230 (ensidig) og SC 260 (dobbeltsidig) er profesjonelle kablede hodetelefoner som tilbyr Senheiser Voice Clarity, komfort hele dagen, robust kvalitet, perfekt passform og støydempende mikrofon.

Bygget for å vare

År med slitasje

Med metallforsterkede pannebånd og rundt robust og slitesterk design ble disse hodetelefonene bygget for å vare.

Enkel kobling

PERFEKT FOR HOT DESKING

Sennheiser USB-headsetadapterkabler for CIRCLE ™ SC 230 og SC 260 er ideelle for kontaktsentre og hot desking-miljøer med UC eller softphones, der brukere ofte bytter skift.

Easy Disconnect-pluggen sørger for bekvemmelighet og gjør at headsettet kan løsnes mens samtalen parkeres.

USB-HEADSET-ADAPTERKABLER

Fleksibilitet

ENKEL KOBLING

Sennheisers Easy Disconnect-plugger er ideelle for kontaktsentre og hot desk-kontorer, der brukere ofte bytter skift eller bytter mellom arbeidsstasjoner.

Med sin enkle, hurtige frigjøringsmekanisme er holdbare Easy Disconnect-plugger designet for å tåle gjentatte til- og frakoblinger av skiftendringer.

Mikrofon

Komfort og presisjon

Bøyelig bomarm
Med sin bøybare bomarm forblir mikrofonen din i en optimal posisjon slik at stemmen din kan tas opp tydelig, og forblir på plass uten justering, hele dagen.

PIVOT PERFEKT PLASSERING
Bruk den til høyre eller til venstre, det er opp til deg. Takket være rotasjonsaksen på 350 ° kan mikrofonen din alltid plasseres i den vinkelen som passer deg best.


Sennheiser SC 260 har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Sennheiser SC 260 som du har kjøpt hos xtremeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett ekstremsport butikk oppdage en rekke produkter av merket Sennheiser og fullføre din bestilling av ekstremsport produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Sennheiser SC 260

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up