up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Unifiber

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

plus
  • Play videoUnifiber Footstrap Ultra Light Regular
  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular
  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Produktbeskrivelse Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Et must for hver sjømann alvorlig om ytelse! Regular formen er ideell for freestyle, bølge og små slalom / speed boards. Disse ultra lett stropper spare opptil 450 gram sammenlignet med 4 vanlige stropper når det er vått. Sterke, stive og behagelig takket være tre lag EVA skum med intern forsterkning som håndterer full kraft og kontroll ute på skinnene samtidig levere sikker montering for tyngre ryttere og hardere bruk. For å unngå tårer, ikke bruk metallinnlegg bare plast anti twist footstrap skiver. (Se klipp for bruksanvisningen.)

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular er det perfekte produktet for å nå dine ekstremsport mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Tilbehør og deler produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Voks produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på xtremeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Unifiber som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Farge
Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up