up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Volcom

Volcom Flip Flops Victor

plus
  • Play videoVolcom Flip Flops Victor
  • Volcom Flip Flops Victor

Volcom Flip Flops Victor

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Volcom Flip Flops Victor

Har en svømmehud tå innlegg med en RCF kald trykk støpt EVA fotseng, noe som gjør Victor Sandaler komfortabel samt non slip. Inkluderer også en syntetisk nubuck øvre med en lycra liner, og en ikke skrapemerker gummi yttersåle for ekstra stil og holdbarhet.

Med Volcom Flip Flops Victor kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Volcom og deres ekstremsport produkter, gå inn på kategorier av Herresko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved xtremeinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Volcom Flip Flops Victor

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up