`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Cabrinha

Cabrinha Spectrum

Cabrinha Spectrum

 • Cabrinha Spectrum
 • Cabrinha Spectrum
 • Cabrinha Spectrum

Cabrinha Spectrum

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Cabrinha Spectrum

Som namnet antyder, är detta forum utformad och konstruerad för att täcka hela spektrumet av amatörer. Med en generös mängd flex och tunna skenor som gör det lätt att kontrollera, är spektrum en rolig och livlig rida, även om det har varit veckor sedan din senaste session. Det fungerar bra i ett mycket brett spektrum av villkor för nästan alla körstil. Den lätta designen har en enkel till dubbel konkav botten form, för att främja vattenflödet och på vindsidan prestanda. Skissen gör det utmärkt i hackig vatten och bibehåller tillräckligt med yta för stor pop. Spectrum har alla varor för en stor runt ombord och verkligen lever upp till sitt namn.

RIDER PROFIL:

En rolig och mångsidig bräda som täcker hela spektrumet av villkor och ridning stilar.

FUNKTIONER:

Presterar i ett brett område av betingelser

Utmärkt vindsidan spårning

mjuka landningar

Utmärkt i hackig vatten

Smidig och förutsägbar ombord kontroll

Inkluderar 50mm fenor, hantera och monteringsverktyg

Teknologi:

Träkärna: Vi använder en premie "En klass" Paulownia trä kärna som vertikalt lamineras för att optimera styrka, minska vikten och låta styrelsen att böja mer naturligt och fritt. Denna premie snitt har ett större antal kontinuerliga vertikala remsor fria från fingerleder för en mjuk flex mönster. Detta gör att varje styrelse att spegla designen för mer konsekvens från kort till kort. Hittade i alla 2017 modeller.

Samma 16mm skruvar används för fenor, hantera och fotrem.

Hex flödes fenor: Våra unika hex flödes polykarbonat fenor har en hexagon gropig mönster över ytan av tungan. Hex mönster bidrar till att skapa ett gränsskikt som bidrar till laminärt flöde över fenan, minskar luftmotståndet. Det nya materialet är gjord av en lätt och elastiskt skottsäkra material.

Snabb rocker: Ger knivskarp respons och stabilitet för landning. utformade för att få dig upp och rida snabbt och på vindsidan snabbt. Finns på Xcaliber, Ace och Spectrum.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på extremsportutrustning, upptäck xtremeinn. Som officiell Cabrinhaåterförsäljare, har alla våra extremsportprodukter full tillverkargaranti av Cabrinha. Välj en av våra Vattensportkategorier och upptäck alla våra Vattensportprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Cabrinha Spectrum funktioner?

Funktioner Cabrinha Spectrum

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI