`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Crazyfly

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016
 • Crazyfly Sick Bar 2016

Crazyfly Sick Bar 2016

Produktbeskrivning Crazyfly Sick Bar 2016

2016 CrazyFly Sick Bar är en toppmodern styrsystem blanda ihop säkerhet, komfort, hållbarhet och enkelhet.

Med säkerhet är högsta prioritet, har de sjuka bar en enda frontlinjen flagga ut. Det garanterar 100% kollaps av draken i alla situationer när säkerhets utlöses. Den sjuka Klicka trycka bort snabbkoppling överensstämmer med den franska säkerhets normen AFNOR NF S52 503. Det kan lätt utlösas med låg kraft under alla förhållanden. Re laddar Sick Click-systemet är snabb och enkel, även under svåra förhållanden. Den CrazyFly Sjuk Bar kan användas på två säkerhetslägen: standard och självmord. Standarden säkerhetsläge ger 100% säkerhet i alla situationer. Vi rekommenderar starkt att du använder standardsäkerhetsläge. Självmords lägen bör endast användas av experter, eftersom det inte ger full depower av draken när förlora baren.

För 2016 införde vi en helt ny premium läder grepp för oöverträffad komfort och långvarig hållbarhet. Vrid integreras i baren, där det är enkelt och bekvämt att nå för upptvinning frontlinjerna efter en rotations trick eller en drake slinga. Gör det enkelt och rent, vi täckte säkerhetslinan och mittlinjen i en PU rör. PU röret förhindrar alla slitage av den centrala linjen och möjliggör smidig lakan och hantering av draken. Den depower trim knap är strategiskt placerad ovanför baren, där det är lätt att nå för att göra justeringar på språng.

För oöverträffad komfort och hållbarhet, baren själv har en hel kol konstruktion, vilket gör det till ett av de starkaste och lättaste barer på marknaden. CrazyFly exklusiv, är de sjuka Bar den första och enda bar gjort 100% i Europa i CrazyFly fabriken och gjorde bara från europeiska material och komponenter. Den sjuka Bar toppas med flygande hög kvalitet Liros® Dyneema linjer som gjorts i Tyskland. Linjerna är redan sträckt med en tung last, se någon ytterligare förlängning av linjerna. Mörkgrå färg på linjerna gör dem tydligt när du ställer in draken i snön.


Om du är intresserad av Crazyfly Sick Bar 2016, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Vattensport produkter från märket Crazyfly har den bästa tillverkarkvaliteten. Crazyfly designar exklusiva extremsport produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Crazyfly Sick Bar 2016 idag!

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga