`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Jobe

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard
 • Jobe Prolix Park Wakeboard

Jobe Prolix Park Wakeboard

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Jobe Prolix Park Wakeboard

Strap in i Prolix och bli en rakt upp odjur på vatten, är detta canon en sann luft trick monster. Gör dig redo att verka för de mest vansinniga luft tricks. Denna semi flex styrelse kommer att lansera dig till (höjd) nästa nivå!

Funktioner:

ABS vägg:

ABS är ett termoplastiskt material som används som sidoväggskonstruktion som huvudsakligen fungerar för att skydda kärnan och kanten från skador. Denna sidovägg gör en styrelse tålig och resistent mot reglagen och kickers utan att lägga extra tyngd.

Böja:

Teknik som skapar flexibilitet i spetsen och svansen på en wakeboard. Denna egenskap gör spets och svans landningar mjukare och gör det lättare att trycka på en skena.

HIT Base:

Står för High Impact Technology. Sintrade skada motstå bas, något hårdare än Armor Base som gör det ännu snabbare på hinder. Detta är den mest avancerade bas som du kan få när ditt mål är att träffa så många reglage och kickers som möjligt.

Natur Kärna:

Stark, tålig och fast hela träkonstruktion som erbjuder en styrelse kontrollerad flex på hinder och absorberar hårda slag på

vatten.

Tryck:

Vår pressteknik används för att lägga till ytterligare yta till skatten på särskilda områden för att upprätthålla hastighet och stabilitet på

båda skenorna och kickers.

Hybrid:

"Hybrid rocker" presenterar en blandning av "kontinuerligt" och "tre scen rockers" och ger det bästa av två världar: snabb pop och

konsistens. Aggressiviteten hos den 3 skede rocker och stabiliteten hos den kontinuerliga rocker är den perfekta kombination som

gör dessa brädor snabb och stabil.

3 Fas:

Vinklade i en "platt punkt" i centrum. En wakeboard med en 3-stegs rocker har tre olika plan på botten av brädet. En 3-stegs rocker orsakar din wakeboard att svara med mer pop (höjd) när du träffar spåren. Brädor med en 3-stegs rocker har en platt plats som gör pop utanför spåren intensiv och ger något längre hänga tid före landning. En sak är säker, om du älskar massiva luft tricks, är tre scenen för dig!

Triaxail:

Denna speciella glasfiber väv har fibrer som har placerats i tre vinklar (0 ° / 457 45 °) i

Förutom att köra näsa till svans. Det minskar vikten och gör det möjligt för flex och torsion. treaxliga glasfiber

tyget är ett höghållfast stygn bunden produkt.

Tri Tech:

Den unika tekniken minskar slitaget genom att slå hinder på grund av de tre identiska och helt plana områden bredvid varandra på mitten av basen där alla skivor är normalt föremål för missbruk.


Just nu hittar du, Jobe Prolix Park Wakeboard till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På xtremeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Vattensportkatalogen och speciellt produkter i Boardkategorin. Vi har ett brett utbud av Board för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Jobe Prolix Park Wakeboard

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI