up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Lalizas

Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS

Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS

plus
 • Play videoLalizas Automatisk Delta 150N SOLAS
 • Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS
 • Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS

Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS

Produktbeskrivning Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS

Lalizas Uppblåsbara flytvästar Delta 150N följer de senaste SOLAS specifikationerna för maximal säkerhet samtidigt som ombord. De har dubbla kammare för dubbel säkerhet och varje kammare kan blåsas upp via sin individuella Lalizas automatisk manöverhuvud (20260, certifierat enligt ISO 12402 7), som också stöder manuell aktivering. Den uppblåsbara kammare, som är gjord av High Visibility gult tyg, viks i en kappsäck med kardborre och inflationsröret införlivar de nya Lalizas röda tryckavlastningsventiler (20611, certifierade enligt ISO 12402 7).

De är utrustade med Lalizas reflexer band (70180), en visselpipa (70010, certifierat enligt ISO 12402 7 & 8) och en lyftögla med gula kompis linje för att underlätta räddnings. Dessutom kan alla godkända Lalizas SOLAS flytväst ficklampor (70280, 71.209, 71210) tillsättas. Dessa extra användarvänliga flytvästar, ger maximal säkerhet tack vare deras snabba inflations förmåga, även vid mycket låga temperaturer och finns i en vuxen storlek, som lätt kan anpassas till passagerare med bröststorlek upp till 175cm eller mer, med hjälp av Lalizas midjebältet förlängare (71161).


Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS är en produkt som motsvarar Västarkategorin inom Skyddurvalet på din extremsportbutik online, xtremeinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till xtremeinn communityn. Vad är fördelarna med Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för extremsport.

Funktioner Lalizas Automatisk Delta 150N SOLAS

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up