up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av beställning

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

plus
 • Play videoNutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry
 • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Produktbeskrivning Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Bidrag isolerat vassleprotein med kolhydrater. Grenade aminosyror, L glutamin AKG, Citrullin malat, magnesium och vitaminer för återhämtning ansträngning.

Sammansättning per dos (40 g):

Muskelåterhämtning:

Proteinisolat (14,8 g):

Protein är den grundläggande näringsämne för muskelåterhämtning. Av alla möjliga källor, den "isolerade proteinet" ger en rik källa av grenkedjiga aminosyror och utmärkt biotillgänglighet. Det är lätt absorberas och snabbar återhämtning.

Kolhydrater (20,0 g):

Kombinera kolhydrater kort kedja och lång kedja för att säkerställa påfyllning av insättningar glykogen så effektiv som möjligt. Kolhydrater är energi bas av kroppen så det kommer att vara avgörande för att återvinna energinivåer som förbrukas av utbildning och / eller konkurrens i syfte att bibehålla intensiteten pass dag efter dag.

L glutamin (1,0 g):

L Glutamin är den vanligast förekommande i muskelvävnaden, varför dess betydelse i processen för regenerering av muskel aminosyran. Det främjar också utbyte av muskel glykogen ökar cellulär hydrering och förebygger katabolism.

BCAA (1,0 g):

Transplantatet Aminosyror (BCAA) är 3 (L Leucin, L isoleucin och L valin) och spelar en viktig roll i muskelåtervinningsprocesser. Stimulera proteinsyntesen möjliggör optimal återvinning och har också en antikatabola effekt.

Taurin (500 mg):

Taurin är en mycket rikligt förekommande i muskelvävnad också deltar i processen för avgiftning aminosyra. På detta sätt främjar det muskelregenerering och bortskaffande av avfall som genereras under träning.

Magnesium (150 mg 50% RDA *):

Mineral mycket viktigt både i energiomsättning processer och mekanismer för muskelsammandragning och avkoppling. Av denna anledning är dess ersättare viktigt om vi ska kunna undvika muskelkramper.

avgiftning:

Arginin ketoglutarat alfa (660 mg):

Som en föregångare till salpetersyra (NO) oxid arginin alfa ketoglutarat främjar flödet av näringsämnen till musklerna och ökad syresättning för snabb och effektiv återhämtning.

Citrullin malat (500 mg):

Den citrullin malat hjälper till att avgifta kroppen genom att avlägsna ammoniak och mjölksyra som produceras under träning och verkar även mot fria radikaler som genereras under sport.

antioxidant:

Vitamin C (30 mg 50% RDA *):

C-vitamin är en antioxidant vitamin med en stormakt inom ämnesomsättningen. Som ett resultat, C-vitamin skyddar oss från internt slitage som genereras av motion och saktar åldrande och degenerativa processer.

skydd :

Vitamin B1 (0,7 mg), B2 (0,8 mg) och B6 (1 mg) (50% RDA *):

B-vitaminer är involverade i processerna för absorption av många näringsämnen, är avgörande för energiproduktionen (varför det är viktigt påfyllning efter fysisk ansträngning) och förstärka nervsystemet och immunsystemet (bland andra funktioner).

* RDI: Rekommenderat dagligt intag

Hur man använder

Lös 40 g (full meter) i 250 ml (ett glas) vatten omedelbart efter övningen.

Prestanda

Pot 800g, kuvert och 240 ml flaskor.


Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry är en produkt som motsvarar Idrottstillskottkategorin inom Hälsa och näringurvalet på din extremsportbutik online, xtremeinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till xtremeinn communityn. Vad är fördelarna med Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för extremsport.

Funktioner Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Produkttyp
Sporttillskot

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up