`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gul

Gul Code Zero Race Visor

  • Gul Code Zero Race Visor
  • Gul Code Zero Race Visor

Gul Code Zero Race Visor

Tuotekuvaus Gul Code Zero Race Visor

Gul CZ Race Performance Visiiri, jossa on nopeasti kuivuva kangas, jossa on hilseilevän verkkoseinän UV-ominaisuudet suojaamaan käyttäjää auringolta kuumina päivinä. Tarrakiinnitys sulkeutuu selkänojan säädön ansiosta. Irrotettava korkin pidike kiinnittyy kaulaan tai huppuun, jotta et menisi korkkiasi vedessä.

Ominaisuudet:

Nopeasti kuivuva kangas pitää sinut mukavaksi

Peak suojaamaan silmäsi auringolta

Musta Alhaalla huippu vähentää häikäisyä

Säädettävä hihnan suljin takana sopivaksi

Irrotettava korkin pidike kiinnikkeeseen, joka kiinnitetään huppuosi tai kaulukseen, jotta hattu pysyy turvassa tuulisina päivinä


xtremeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Gul:n Code Zero Race Visor:n ominaisuudet. extreme-urheiluverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Gul Code Zero Race Visor tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Gul Code Zero Race Visor ja voit hyödyntää muita extreme-urheiluvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Gul Code Zero Race Visor

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje