`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gul

Gul Code Zero Race Visor

  • Gul Code Zero Race Visor
  • Gul Code Zero Race Visor

Gul Code Zero Race Visor

Tuotekuvaus Gul Code Zero Race Visor

Gul CZ Race Performance Visiiri, jossa on nopeasti kuivuva kangas, jossa on hilseilevän verkkoseinän UV-ominaisuudet suojaamaan käyttäjää auringolta kuumina päivinä. Tarrakiinnitys sulkeutuu selkänojan säädön ansiosta. Irrotettava korkin pidike kiinnittyy kaulaan tai huppuun, jotta et menisi korkkiasi vedessä.

Ominaisuudet:

Nopeasti kuivuva kangas pitää sinut mukavaksi

Peak suojaamaan silmäsi auringolta

Musta Alhaalla huippu vähentää häikäisyä

Säädettävä hihnan suljin takana sopivaksi

Irrotettava korkin pidike kiinnikkeeseen, joka kiinnitetään huppuosi tai kaulukseen, jotta hattu pysyy turvassa tuulisina päivinä


Gul Code Zero Race Visor:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt xtremeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Gul Code Zero Race Visor:lla on Gul:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Päähineet kategorian Miesten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Gul Code Zero Race Visor

Sukupuoli
Ikä
Tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje