up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Jobe

Jobe B2 Spectra Handle

plus
  • Play videoJobe B2 Spectra Handle
  • Jobe B2 Spectra Handle

Jobe B2 Spectra Handle

Tuotekuvaus Jobe B2 Spectra Handle

Tämä B2 Spectra Kahva sopii kaikentasoisille hiihto ja mukana pito. Köysi suoja raksi kahvan sisällä vähentää köyden kulumista.

Tekniset tiedot:

Kumikahva: kumipidikettä jää pysyvä kahva vilkas tuntuu.

12 "Handle: Perfect ympäri kahva pienten, keskisuurten ja suurille käsissä.

Str ote: Suora tarttuu kahvat ovat perinteinen kahvat laskettelun.

Spectra: Spectra köysi tarjoaa maksimaalisen jäykkyys ja on erittäin kevyt. Se on erittäin kestävä, 100% ei venyttely ja kestää UV, suolavesi, ja hankausta.


Kaikki Köydet kategorian extreme-urheilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. xtremeinn:sta löydät täyden Jobe-kokoelman Vesiurheilu tuotteita. Jobe:n B2 Spectra Handle:een hinta on 54.739333 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Jobe B2 Spectra Handle

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up