`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Julbo

Julbo Reach 6 To 10 Years

  • Julbo Reach 6 To 10 Years
  • Julbo Reach 6 To 10 Years
  • Julbo Reach 6 To 10 Years

Julbo Reach 6 To 10 Years

Tuotekuvaus Julbo Reach 6 To 10 Years

Reach L: llä nuoret teini-ikäiset voivat vihdoinkin yhdistää itsevarmuuden ja tehokkaan suojan! Saatavana laaja valikoima runko- ja linssivärejä jokaiseen persoonallisuuteen sopivaksi. Reach L: n kaarevat temppelit ja syvät linssi tarjoavat täydellisen mukavuuden ja täydellisen otteen, antavat teini-ikäisille täydellisen luottamuksen ulkonäköön ja visioon!

Ominaisuudet:

Kierrä tyyli: Kierrä muotoa hyvän näköpiirin ja suojauksen suhteen.

Base 6

Kaarevat temppelit: Hyvä pidä kasvot ja pää.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään xtremeinn:ssa, omassa extreme-urheiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Aurinkolasittuotteita suoraan Julbo:lta. Kysy meiltä lisää extreme-urheilutuotteista, kuten Julbo Reach 6 To 10 Years, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Julbo Reach 6 To 10 Years

Sukupuoli
Ikä
Linssikategoriat
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje