`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Krf

Krf Diamond

  • Krf Diamond
  • Krf Diamond
  • Krf Diamond

Krf Diamond

Tuotekuvaus Krf Diamond

Säädettävä Inline Skate koot: SML, jokaisessa neljässä koossa, kuntotyypissä, mikrometrinen nilkkasulku ja nauhat + tarrakiinnitys jalka täydelliseen istuvuuteen, lisäksi ergonominen saappaat ja mukava ja viileä ansiosta Air System Flow, High Impact PP Guide, 84A pyörät tasaiselle liukumiselle sekä ABEC 5 laakerit ja PPH-opas, ABEC 5, 84A, luistin, linja, timantti, TPR-jarru, ilmavirta. Kaikki tämä yhdistyy kaunis muotoilu, joka tekee siitä ihanteellisen rullalauta.

Krf Diamond:een kuuluu Krf:n takaama valmistajan takuu. Krf:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme extreme-urheilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. xtremeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Kaupunkiurheilu tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Luistimettuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Krf Diamond

Sukupuoli
Ikä
Luistimet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje