`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Krf

Krf Diamond

  • Krf Diamond
  • Krf Diamond
  • Krf Diamond

Krf Diamond

Tuotekuvaus Krf Diamond

Säädettävä Inline Skate koot: SML, jokaisessa neljässä koossa, kuntotyypissä, mikrometrinen nilkkasulku ja nauhat + tarrakiinnitys jalka täydelliseen istuvuuteen, lisäksi ergonominen saappaat ja mukava ja viileä ansiosta Air System Flow, High Impact PP Guide, 84A pyörät tasaiselle liukumiselle sekä ABEC 5 laakerit ja PPH-opas, ABEC 5, 84A, luistin, linja, timantti, TPR-jarru, ilmavirta. Kaikki tämä yhdistyy kaunis muotoilu, joka tekee siitä ihanteellisen rullalauta.

xtremeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Krf:n Diamond:n ominaisuudet. extreme-urheiluverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Krf Diamond tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Krf Diamond ja voit hyödyntää muita extreme-urheiluvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Krf Diamond

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Luistimet
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje