`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL Polarized

  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Tuotekuvaus Oakley Flak 2.0 XL Polarized

XL Edition tarjoaa vakiona koko runko tiiviimmän linssin peitto, ja jokainen millimetri reuna näkemys on optimoitu High Definition Optics pysyvällä mutta kevyt muotoilu tekee suorituskyvyn uudelle tasolle ja tuo tyyliä mukaan matkalle. Essential vaihde kilpailuun, Flak 2,0 XL on 8.75 linssin kaarevuus suojaavat auringolta, tuulelta ja vaikutukset, sekä patentoitu XYZ Optiikka ylläpitää selvyyttä pitkin koko käyrää kun työntää rajoja mukavuutta ja varman otteen sekä Unobtainium. Olemme luoneet erilaisia ​​linssi / kehys yhdistelmiä, joten voit valita vaihtoehtoja kuten valokeilassa leikkaamalla valtaa HDPolarized optiikan, tasapainoinen valonläpäisy Iridium Linssin pinnoitteiden, ja Prizm linssi tekniikka hienosäätää visio korostamalla värejä jossa silmä on herkin yksityiskohta.Ominaisuudet:


Kehyksen väri matta harmaa savu

Lens väri Prizm road

Fit standardinTekniikka:


8 Perus Lens:

Side kaarevuus meidän 8.75 linssit laajentaa oman reuna mielestä taas katettaisiin joka parantaa puolella suojaa auringolta, tuulelta ja vaikutuksia.


Unobtainium:

Pehmeä hydrofiilinen synteettinen, se lisää tarttuvuus märkänä tarttua paremmin kun hikoilevat. Tämä tekee siitä ihanteellisen earsocks ja nenä tyynyt suorituskykyä silmälasien.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.


Prizm Road:

Vallankumouksellinen linssi tekniikka hienosäätää visio lajikohtaisia ​​ja ympäristöihin. Prizm Road linssit parantavat tien niin voit nähdä esteitä, kuten kiviä ja kuoppia nopeasti ja tuntea enemmän luottavainen kuten ratsastaa.


Oletko kiinnostunut Oakley:n Flak 2.0 XL Polarized:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla xtremeinn:n valikoimassa, omassa extreme-urheilu verkkokaupassasi. Meiltä xtremeinn:lta löydät suuren valikoiman Oakley-merkkisiä extreme-urheilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Oakley Flak 2.0 XL Polarized vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt xtremeinn:n laajaan valikoimaan extreme-urheilu varusteita.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Sukupuoli
Ikä
Linssikategoriat
Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kestävyys

-

Kestävyyttä Tämän aurinkolasien linssi on erittäin hyvä. POLARISOIDUT leima linssi on jäähtynyt.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje