`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Protest

Protest Ale 20

Protest Ale 20

Protest Ale 20

Protest Ale 20

Protest Ale 20

  • Protest Ale 20
  • Protest Ale 20
  • Protest Ale 20
  • Protest Ale 20
  • Protest Ale 20
  • Protest Ale 20

Protest Ale 20

Tuotekuvaus Protest Ale 20

Esittelyssä Ale 20 -kolmiobikinit Protest. Yksinkertainen ja kaunis, tämä normaali istuva bikinit on painettu värikkäällä koko suunnittelulla. Kangas on myös ilmainen pfc-ponnisteluissa vähentää tämän kemikaalin käyttöä, ja siten se on ympäristölle haitallinen. Tarvittaessa on irrotettavat vaahtomukit lisätukea varten. Bikinihousun hihnat ovat helmillä. Sidottu tullakseen kesäajan suosikkeiksi, The Ale 20 By Protest.
Tekniset tiedot:
Materiaali: 85% polyesteri, 15% elastaani
Normaali istuvuus
Hoito:
Ei saa valkaista
Älä kuivapuhdista
Älä silitä
Älä liota
Ei rumpukuivausta
Älä väännä
Vain käsipesu
Pese erikseen


Jos haluat tietää lisää Protest Ale 20:sta tai muista Protest-merkkisistä tuotteista Naisten vaatteet kategoriassa xtremeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia extreme-urheilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Uimapuvut valikoimaamme, mistä voit valita extreme-urheilutuotteita Protest:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Protest Ale 20

Uimapuvut
Bikinit
Rintamerkki tyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje