`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santa cruz

Santa cruz Gothica Vest

  • Santa cruz Gothica Vest
  • Santa cruz Gothica Vest

Santa Cruz Gothica Vest

Tuotekuvaus Santa cruz Gothica Vest

100% puuvillaa, 200gm jersey, normaali sovitus, lyhythihainen t-paita, pieni rinnassa, takatulos ja sisäkaulus.

Santa Cruz Black -mallistoa ohjaa vahva mustavalkoinen väripaletti, jossa on sekä uutta että ikonista graafista sisältöä ja tumma reunus.

Vaikutukset syntyvät kustom kulture -näytöstä, tatuointitaidosta ja ydinelokuvasta.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään xtremeinn:ssa, omassa extreme-urheiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia T-paidattuotteita suoraan Santa cruz:lta. Kysy meiltä lisää extreme-urheilutuotteista, kuten Santa cruz Gothica Vest, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Santa cruz Gothica Vest

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje