`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Unifiber

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular
  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular
  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Tuotekuvaus Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

On jokaisen merimies tosissaan suorituskyky! Säännöllinen muoto sopii freestyle, aalto ja pieni pujottelu / nopeuskyltit. Nämä erittäin kevyt hihnat säästää jopa 450 grammaa verrattuna 4 normaaliin hihnat märkänä. Vahva, jäykkä ja mukava ansiosta 3-kerros EVA vaahto sisäinen vahvistaminen, joka käsittelee täydellä teholla ja valvonta ulos kiskoilla samalla tarjoamaan turvallinen asennus raskaampia ratsastajat ja kovemmin käyttöä. Estää kyyneleitä, älä käytä metallijuotokset vain muovi anti kierre footstrap pesukoneet. (Katso leikkeiden asennusohjeet.)

Ostamalla Unifiber Footstrap Ultra Light Regular:n, voit olla varma extreme-urheiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, xtremeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi extreme-urheilukaupaksesi ja keskity Unifiber-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. extreme-urheilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Vesiurheiluvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje