`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Unifiber

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular
  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular
  • Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Tuotekuvaus Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

On jokaisen merimies tosissaan suorituskyky! Säännöllinen muoto sopii freestyle, aalto ja pieni pujottelu / nopeuskyltit. Nämä erittäin kevyt hihnat säästää jopa 450 grammaa verrattuna 4 normaaliin hihnat märkänä. Vahva, jäykkä ja mukava ansiosta 3-kerros EVA vaahto sisäinen vahvistaminen, joka käsittelee täydellä teholla ja valvonta ulos kiskoilla samalla tarjoamaan turvallinen asennus raskaampia ratsastajat ja kovemmin käyttöä. Estää kyyneleitä, älä käytä metallijuotokset vain muovi anti kierre footstrap pesukoneet. (Katso leikkeiden asennusohjeet.)

Osta Unifiber Footstrap Ultra Light Regular markkinoiden halvimmalla hinnalla! extreme-urheilu verkkokauppamme, xtremeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Vesiurheilu lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Unifiber Footstrap Ultra Light Regular:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset extreme-urheilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Unifiber Footstrap Ultra Light Regular

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje